Ladataan näytöksiä...

Ohjelmisto

 • Ronja, ryövärintytär

   

  Ympäri maailmaa ihastuttanut Astrid Lindgrenin klassikkotarina Ronja, ryövärintytär valloittaa Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämön syksyllä 2024. 
   

  Tarina kertoo ryövärikuningas Matiaksen tyttärestä Ronjasta, joka syntyy myrskyisenä yönä ukkosen riehuessa. Ronja kasvaa kotilinnan suojissa tietämättömänä ympäröivästä maailmasta, kunnes koittaa päivä, jolloin hänet lähetetään Matiaksenmetsään. Metsässä hän kohtaa isänsä pahimman vihollisen pojan Birkin, jonka kanssa hän ystävystyy.

  Ronja on villi, rohkea ja suurisydäminen tyttö. Todellinen roolimalli kaikille oman elämänsä sankareille, jotka haluavat tehdä maailmasta vapaamman ja onnellisemman paikan. Ronjan tarina on viisas, vahva, kaunis, hauska, tosi. Se on ennen kaikkea tarina ystävyydestä, tasapainottelusta oikean ja väärän välillä, ennakkoluulojen voittamisesta sekä oman itsensä löytämisestä. 

  Tämä koko perheen upea fantasiaseikkailu lumoaa katsojansa ikään katsomatta!
   

  Teksti Astrid Lindgren, sovitus Annina Enckell, ohjaus Liisa Mustonen, lavastus Juha Mäkipää, pukusuunnittelija Satu Suutari, valo- ja kuvasuunnittelu Tiiti Hynninen, äänisuunnittelu Maura Korhonen, kampaus- ja maskeeraussuunnittelu Liisa Sormunen, koreografia Matleena Laine

  Rooleissa: Milla Kaitalahti, Mauno Terävä, Liisa Peltonen, Johanna Reilin, Sinikka Salminen, Birgitta Putkonen, Henna-Maija Alitalo, Jyri Ojansivu, Lasse Sandberg, Panu Valo.

   

  Ensi-ilta 5.9.2024
  Esityksen kesto n. 2h 10min, sis. väliajan
  Ikäsuositus +7
  Näytelmän esitysoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy.
   

  Lippuhinnat:

  Aikuiset 40 €
  Lapset 25 €
  Hinnat sisältävät palvelumaksun
   

   

  Astrid Lindgrens
  RONJA RÖVARDOTTER
  In a stageversion by Annina Enckell

   

    Takaisin
 Palautteeni saa julkaista tällä sivulla.