Ladataan näytöksiä...

Ohjelmisto

 • Sherlock Holmes ja murhan punainen lanka

  Tiina Puumalainen ja Teppo Järvinen ovat työparina niittäneet menestystä ympäri Suomen etenkin visuaalisen teatterin edelläkävijöinä. Heidän kädenjälkensä näkyy nyt Hämeenlinnan Teatterin upeassa dekkarissa, missä viktoriaaninen aikakausi sekoittuu modernilla twistillä näyttämölliseksi seikkailuksi.

   

  Tohtori Watson uskoo jo menettäneensä ystävänsä, mestarisalapoliisi Sherlock Holmesin lopullisesti. Surussa auttaa lukuisien yhteisten seikkailujen muisteleminen Baker Street 221B:n kodissa. Kaikkitietävä vuokraemäntä, mrs Hudson, johdattelee tarinan vauhtiin miesten ensitapaamisesta alkaen, ja kerrottavaahan riittää! Watsonin muistikirjat ovat täynnä hämmästyttäviä esimerkkejä Holmesin päättelytaidoista pienten ja suurten arvoitusten äärellä: yöllisen vihellyksen merkillinen tapaus, kadonneen aarteen jahtaaminen ja tietenkin Sen Naisen kohtaaminen yllättävät välillä sankarinsakin. Lopulta Watsonille selviää myös se, miten Holmesin taistelussa arkkivihollista vastaan oikeastaan kävi - ja kohta rikollisjahti on taas entisessä vauhdissaan. Legendaarinen etsiväkaksikko ratkoo mysteereitä, selvittää salaisuuksia ja tutkii mieluiten niitä kaikkein kummallisimpia rikoksia. Alkeellista? Ei ainakaan silloin, kun yksityiskohtien lisäksi on ymmärrettävä ystäväänsä. 

   

  Arthur Conan Doylen teosten pohjalta näytelmäksi kirjoittanut Tiina Puumalainen, ohjaus Tiina Puumalainen,
  lavastussuunnittelu Teppo Järvinen, pukusuunnittelu Anne Laatikainen, valosuunnittelu Pasi Saari, äänisuunnittelu Lauri Malin, Maskeeraus ja kampaussuunnittelu Liisa Sormunen

  Rooleissa

  Iikka Forss, Panu Valo, Lasse Sandberg, Johanna Reilin, Birgitta Putkonen, Maiju-Riina Huttunen

   

  Ensi-ilta 5.10.2023

  Esityksen kesto n. 2h 20 min sisältää väliajan

  Esitys on toteutettu yhteistyössä The Wild Companyn kanssa

  Lue käsiohjelma tästä linkistä.

   

  Näyttelijät

  Slideshow (50%x100%)

   

  Hinnat


  37€
  Peruslippu

  34€
  Ryhmä, eläkeläiset (arkisin)

  22€
  Opiskelijat, työttömät, lapset (arkisin)

   

    Takaisin
 Palautteeni saa julkaista tällä sivulla.