Ladataan näytöksiä...

Ohjelmisto

 • Kysy siskoilta

  Musiikkiteatteria, josta ei lauluvoimaa ja naisenergiaa puutu!

  Kysy siskoilta -musiikkiteatteriesitys tuo näyttämölle Suomen huippuartisteja yhdessä teatterin omien taitavien laulavien näyttelijöiden kanssa.

  Satu Rasilan käsikirjoittama esitys itkettää, naurattaa ja luo lempeän, mutta terävän katseen naisen hormonipitoiseen elämänkaareen ja historiaan. Musiikki tuo voimaa kohtauksiin, jotka tarjoavat samaistumispintaa kaikille naiseuden eri vaihteita läpikäyville. 

  Psst... miehille esitys saattaa selventää paljonkin asioita naisten elämästä ;)

   

  “Esityksen a capella-henkinen musiikki ammentaa vahvasti roots-meiningistä. Monimuotoinen juurimusiikki saa mausteensa muun muassa jatsista ja hiphopista. Luotamme laulun voimaan ja vahvaan stemmalauluun, joka kajahtaa niin, että tukka lähtee päästä.”
  Anna-Mari Kähärä

  Esityskonsepti Rasila – Kähärä – Haavisto

  Teksti Satu Rasila, ohjaus Anna-Elina Lyytikäinen, musiikki Anna-Mari Kähärä, laulujen sanat Susanna Haavisto, koreografi Tiina Brännare, lavastussuunnittelu Juha Mäkipää, pukusuunnittelu Satu Suutari, äänisuunnittelu Lauri Malin, valosuunnittelu Jari Vuori, maskeeraussuunnittelu ja kampaukset Liisa Sormunen ja Sari Eskola.

  Esiintyjät: Sonja Silvander-Valo, Sinikka Salminen, Laura Voutilainen, Katariina Kuisma-Syrjä, Kaija Kärkinen / Birgitta Putkonen, Puro Paju ja Suvi Isotalo.

  Esityksen pituus 2h 30 min sisältää väliajan

  Esiintyjien stailaus kuvaan Mari Huhtamäki / My Milou
   

  Hinnat

  42€
  Peruslippu

  39€
  Ryhmä, eläkeläiset (arkisin)

  25€
  Opiskelijat, työttömät, lapset (arkisin)

   

  "Parasta viihdettä! Kaikkien pitäisi tämä nähdä!" (Katsojapalaute)
  "Iso kiitos tämän iltaisesta Kysy siskoilta -esityksestä, se oli todella huikea, kerrassaan upea kokonaisuus! Stemmat ja musasovitukset olivat silkkaa ihanaa ilotulitusta korville💖 Teksti oli niin samaistuttavaa😂❤️ Peilit on perseestä😂🎯 Terveisin äiti ja tytär (joista jälkimmäinenkin on kohta jo 50v) (Katsojapalaute 13.1.2024 esityksen jälkeen)
   

   

   

    

    Takaisin
 Palautteeni saa julkaista tällä sivulla.