Ladataan näytöksiä...

Ohjelmisto

 • Aleksi Aromaa & Friends

  Teatterinäyttämöiltä ja vuoden 2022 The Voice of Finland -laulukilpailusta tuttu Aleksi Aromaa ystävineen konsertoi Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämöllä huhtikuussa. Konsertissa kurkistetaan Aromaan aiemmin julkaisemattomaan tuotantoon, ja kuullaan tarkoin valittuja lainoja soulin ja jazzin maailmasta, sekä parhaita paloja laulajan uralta musiikkiteatterin parissa. Monien mieleen on painunut tunteikkaat laulut Tänä iltana kaikki hyvin - Leonard Cohenin musiikkia -näytelmästä, sekä näytelmästä Seitsemännen portaan enkeli, joissa Aromaa on esiintynyt.

  Luvassa on tunnelman täyteinen ilta, kun Aromaa yhtyeineen täyttää salin svengaavalla soitolla ja vahvalla tulkinnalla. Tuttuja ja tuntemattomia lauluja, tarinoita matkan varrelta ja lämminhenkistä läsnäoloa, tätä kaikkea on tiedossa tässä ainutlaatuisessa konsertissa!

  Vuodesta 2019 Aromaa on toiminut vierailijana Tampereen Työväen Teatterissa sekä basistina Sir Elwoodin Hiljaiset värit - yhtyeessä tehden aktiivisesti myös omaa materiaaliaan.

  ”Palaan innolla Hämeenlinnan Teatterin intiimille näyttämölle neljän vuoden tauon jälkeen” fiilistelee konsertin solisti Aleksi Aromaa ja jatkaa ”Hämeenlinnan Teatteri on kuin vanha ystävä. Ensimmäinen kosketus teatteriin oli samassa talossa vuonna 2002 Täällä Pohjantähden alla musikaalissa, joten 20 vuoden ympyrä sulkeutuu luontevasti.” ”Odotan konserttiyleisön kohtaamista ja sitä kun elämme ja hengitämme samaa rytmiä paikallaolijoiden kanssa.” Aromaa visioi.

  Aromaa & FRIENDS
  Torstai 27.4.2023 klo 19.00 Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämö

  Konsertti sisältää väliajan. Kesto väliajan kanssa noin 2 tuntia. Liput 36 €
  Kestotilaajaliput 32 € (2 lippua/ kestotilaaja. Lippuja rajoitetusti).

  Kokoonpano:
  Aleksi Aromaa - laulu
  Rob Dominis - koskettimet Antti Paranko – kitara Sampo Tiittanen - basso Thomas Törnroos - rummut

  www.aleksiaromaa.com

    Takaisin
 Palautteeni saa julkaista tällä sivulla.